Norra Norge i November

Det kan låta som galenskap att åka till norra Norge i början av november. Vad finns där att se när löven redan har fallit och innan snön har kommit? Min upplevelse är att en sjöresa från Kirkenes till Bergen är helt fantastiskt oavsett årstid. Ljus, förhållanden, väder – allt ändrar sig konstant. Just vädret är kanske den största nyckelfaktorn till om resan blir lyckad eller inte. Jag hade tur och fick uppleva hela paletten av det som Norska kusten har att erbjuda, från snöstorm i halv kuling till nästan vindstilla soliga dagar på sjön. Aldrig förr har jag heller träffat så många trevliga människor som just under den här resan.

[flickr_setid=”72157628465929373″]

Fler bilder hittar du i mina album på www.flickr.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *